Prezentare

Informatii despre Analimed Blaj

Despre Analimed

Laboratorul de analize medicale “Analimed” Blaj dispune de condiţii optime pentru executarea analizelor de laborator, întrunind totodata toate condiţiile de igiena şi dotare impuse de legislaţia din domeniu. Analimed ofera servicii la standarde de calitate şi participă la programe internaţionale de control al calitaţii.

Analimed SRL – cu sediul in Blaj, str. Timotei Cipariu nr. 13, are o bună accesibilitate pentru pacienţi, întrucât este situat în zona centrală a municipiului Blaj.
Domeniul de activitate al firmei cuprinde laborator de analize medicale, medicină de familie, medicină de specialitate, îngrijiri la domiciliu (CAEN 8621; 8622; 8690).

Analimed Blaj dispune de aparatură modernă pentru investigaţii paraclinice şi are personal de specialitate pentru domeniul de activitate (11 angajaţi, din care 4 medici, 2 chimişti medicali specialişti, 1 biolog, 4 asistente medicale).

Laboratorul de analize medicale functionează din anul 2002, este în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba şi are acreditarea acesteia prin evaluarea după normele din sistemul de sănătate.

Laboratorul de analize medicale Analimed Blaj este acreditat RENAR, având certificatul de acreditare LM 284, are implementat sistemul de management al calităţii, conform SR EN ISO 15189:2007. Acreditarea iniţială este din 16.11.2009, cu reacreditare R1 din 18.11.2013 și R2 din 17.11.2017.

Analimed Blaj are relatii contractuale pentru servicii de medicina muncii şi asigurări de sănatate şi de viaţă cu: MedLife Bucureşti, Alliantz Tiriac Asigurari, Signal Iduna, Sandaor, Euroins, Europ Assistence, BRD Medcare, etc.

Chestionar pacienti

Parerea Dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile.