Prezentare

Informatii despre Analimed Blaj

Despre Analimed

 ANALIMED SRL – cu sediul in Blaj, str. Timotei Cipariu nr. 13, are o bună accesibilitate pentru pacienţi, întrucât este situat în zona centrală a municipiului Blaj.

Domeniul de activitate al firmei (CAEN 8622; 8690).cuprinde laborator de analize medicale si cabinete medicale de specialitate – pediatrie, medicina interna, cardiologie.
Analimed Blaj dispune de aparatură pentru investigaţii paraclinice şi are personal de specialitate pentru domeniul de activitate (9 angajaţi in laboratorul de analize medicale, din care 2 medici, 2 chimişti medicali principal si specialist, 1 biolog medical specialist, 2 asistente medicale de laborator, 2 asistente medicale generalist).
Laboratorul de analize medicale functionează din anul 2002, este în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba şi are acreditarea acesteia prin evaluarea după normele din sistemul de sănătate.
Laboratorul de analize medicale Analimed Blaj este acreditat RENAR, având certificatul de acreditare LM 284, are implementat sistemul de management al calităţii, conform SR EN ISO 15189:2007. Acreditarea iniţială este din 16.11.2009, cu reacreditare R1 din 18.11.2013, R2 din 17.11.2017 și R3 din 31.07.2021.
Laboratorul de analize medicale “Analimed” Blaj dispune de condiţii optime pentru executarea analizelor de laborator, întrunind totodata toate condiţiile de igiena şi dotare impuse de legislaţia din domeniu. Analimed ofera servicii la standarde de calitate şi participă la programe de control al calitaţii.

In cadrul firmei ANALIMED SRL functioneaza trei cabinete medicale pentru servicii clinice: pediatrie, cardiologie, medicină internă.

Analimed Blaj are relatii contractuale pentru prestari servicii clinice si paraclinice pentru abonamente si asigurări de sănatate cu: MedLife, Signal Iduna, Sandaor, BRD Medcare, Alliantz Tiriac Asigurari, Europ Assistence, etc.

Chestionar pacienti

Parerea Dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile.